Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan i celiaków. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.
Wartości odżywcze w 100g/ Nutrition values in 100g:
kcal 360 / 1500 kJ
białko/proteiny 8g,
tłuszcz/fat 2,5 g,
w tym nasycone/of which saturated 0,5g,
węglowodany/carbohydrates 78g,
w tym cukier/of which sugar <1 g
błonnik//dietary fiber 2 g,
sól/salt 0 g
Składniki: organiczny brązowy ryż, woda
Sposób przygotowania: włóż makaron do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą.
Przechowywanie: przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 250 g
Producent:
Mipama Sp. j.
ul. Rogatka 7a
62-860 Opatówek