Delecta Wanilia Naturalny ekstrakt 30ml Premium z Madagaskaru Ciasta Desery Napoje
Naturalny ekstrakt wanilia z Madagaskaru, to wyciąg pozyskany z najwyższej jakości lasek naturalnej wanilii, pozyskanej z odległego Madagaskaru. Niezwykle uniwersalny i wszechstronny produkt, który idealnie rozprowadza się we wszystkich środowiskach dzięki braku w składzie oleju i innych tłuszczy. Aromat można także użyć do aromatyzowania wszystkich napojów, również alkoholi. Można go wykorzystać w daniach słodkich i słonych - nadając im wykwintny smak i zapach. Intensywny efekt aromatyzowania wypieków, deserów, dań, sosów i napojów można uzyskać już przy dozowaniu 2-4 łyżeczek na 250 g mąki. Wanilia Bourbon z Madagaskaru jest najdroższą i najbardziej cenioną wanilią świata. Ekstrakt wanilia z Madagaskaru jest idealny do przygotowania kremów na bazie śmietanki kremówki -nie rozwarstwia się, nie zabarwia, a także jest super dodatkiem do napoi (shake lub kawa). Szybko się rozpuszcza, nie pozostawiając tzw. ‘tłustych oczek’ na jego powierzchni. Doskonale nadaje się również do aromatyzowania czekolady, mas cukrowych oraz wszelkiego rodzaju wypieków: muffinów, kruchych ciastek, maślanych ciastek, biszkoptów, ciast i tortów, a także lodów i mrożonych deserów.
Atrybuty:
- Jakość PREMIUM i naturalny skład
- Mocno waniliowy smak dzięki najdroższej wanilii z Madagaskaru
- Uniwersalny w użyciu: wypieki, sedery, napoje, alkohole
- Wydajna porcja do wielokrotnego użycia – 30 ml
- Funkcjonalne opakowanie z efektem szczelnego zamknięcia
- Pewność efektu, jaką gwarantuje marka Delecta
Składniki: Syrop cukru inwertowanego, ekstrakt wanilii.
Alergeny: Wykluczona grupa użytkowników: osoby z nietolerancją na gluten, mleko, jaja, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu
Warunki przechowywania: Przechowywać w pomieszczeniach czystych, suchych i przewiewnych, bez obcych zapachów, szkodników i ich pozostałości.
Producent:
Naturalny ekstrakt wanilia z Madagaskaru, to wyciąg pozyskany z najwyższej jakości lasek naturalnej wanilii, pozyskanej z odległego Madagaskaru. Niezwykle uniwersalny i wszechstronny produkt, który idealnie rozprowadza się we wszystkich środowiskach dzięki braku w składzie oleju i innych tłuszczy. Aromat można także użyć do aromatyzowania wszystkich napojów, również alkoholi. Można go wykorzystać w daniach słodkich i słonych - nadając im wykwintny smak i zapach. Intensywny efekt aromatyzowania wypieków, deserów, dań, sosów i napojów można uzyskać już przy dozowaniu 2-4 łyżeczek na 250 g mąki. Wanilia Bourbon z Madagaskaru jest najdroższą i najbardziej cenioną wanilią świata. Ekstrakt wanilia z Madagaskaru jest idealny do przygotowania kremów na bazie śmietanki kremówki -nie rozwarstwia się, nie zabarwia, a także jest super dodatkiem do napoi (shake lub kawa). Szybko się rozpuszcza, nie pozostawiając tzw. ‘tłustych oczek’ na jego powierzchni. Doskonale nadaje się również do aromatyzowania czekolady, mas cukrowych oraz wszelkiego rodzaju wypieków: muffinów, kruchych ciastek, maślanych ciastek, biszkoptów, ciast i tortów, a także lodów i mrożonych deserów.
Atrybuty:
- Jakość PREMIUM i naturalny skład
- Mocno waniliowy smak dzięki najdroższej wanilii z Madagaskaru
- Uniwersalny w użyciu: wypieki, sedery, napoje, alkohole
- Wydajna porcja do wielokrotnego użycia – 30 ml
- Funkcjonalne opakowanie z efektem szczelnego zamknięcia
- Pewność efektu, jaką gwarantuje marka Delecta
Składniki: Syrop cukru inwertowanego, ekstrakt wanilii.
Alergeny: Wykluczona grupa użytkowników: osoby z nietolerancją na gluten, mleko, jaja, soję, orzechy, orzeszki ziemne i nasiona sezamu
Warunki przechowywania: Przechowywać w pomieszczeniach czystych, suchych i przewiewnych, bez obcych zapachów, szkodników i ich pozostałości.
Producent:
FoodWell Sp. z o.o.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa