Targroch Gojnik susozny 100g herbata górska
Składniki: gojnik (sideritis scardica) występuję w naturze w regionie Bałkanów, Turcji, Morza Śródziemnego oraz półwyspu Iberyskiego.
Zaparzanie herbaty górskiej jest bardzo proste. Wystarczy wrzucić do szklanki około 2-3 łyżeczek i zalać całość wrzątkiem. Herbatę górską najlepiej parzyć przez czas 3-5 minut pod przykryciem. Podczas sezonowych alergii i przeziębień, szczególnie w okresie zimowym warto zaparzać trochę dłużej niż 3 minuty tak aby olejki eteryczne sideritis scardica odpowiednio nasyciły przygotowywany napar.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Masa netto: 100g
Producent:
Tar-Groch-Fil Sp. J.
Filipowice 161
32-840 Zakliczyn
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Masa netto: 100g
Producent:
Tar-Groch-Fil Sp. J.
Filipowice 161
32-840 Zakliczyn